Read the book and then get cooking. Food. Recipe.
Pages
(Move to ...)
Home
About this blog.
About us.
My new site.
▼
Wednesday, 27 December 2023
My bread Francesco Favorito
›
Francesco Favorito_original - malt syrup - molasses or black treacle (British English) Treacle - is basically the British equivalent of ...
Ajapsandali - Georgian Ratatouille
›
Ajapsandali - Georgian Ratatouille, a ratatouille that bites back. Translated from the Turkic dialects means "How delicious you are!...
Monday, 20 June 2022
Peperonata by Emiko.
›
This 5-Ingredient Summer Stew From Puglia Gets Better With Time Italian local, author of Florentine : The True Cuisine of Florence Emiko Da...
Sunday, 3 April 2022
Lobio/лобио.
›
Близятся голодные времена:)Однако нам нечего боятся, если купить мешок лобио. Это надежная, недорогая и сытная еда, которая помогла грузинам...
Friday, 4 March 2022
Jerusalem artichokes with garlic and bay leaves.
›
From Jamie Oliver. Jerusalem artichokes are sweet and almost garlicky and mushroomy and gorgeous. Although called artichokes they’re actu...
Monday, 22 February 2021
Пряное печенье на остатках закваски.
›
Выход: 20-24 шт. Ингредиенты: 220 г муки общего назначения 40 г муки цельнозерновой / полбовой / универсальной муки 7 г (1 чайная ложка) пищ...
Friday, 29 January 2021
Овсяное печенье на закваске.
›
Цельнозерновое овсяное печенье на остатках закваски с белым шоколадом, сушеной клюквой, грецкими орехами и кунжутом Рецепт не требует ми...
Tuesday, 27 October 2020
Борщ.
›
easycooks: Суп со свеклой вегетарианский, он же постный : и смотреть пост борщ, Андрей Бугайский! Из дополнений: белая фасоль вкуснее и в...
Sunday, 29 December 2019
Квашеная капуста
›
- Квашеная капуста
Солёные помидоры (экспресс-метод).
›
помидоры – 1 кг рассол: на 1 л воды 2,5 ст.л. соли (без верха), 1 ч.л. семян горчицы, 1 ч.л. семян фенхеля, 1 ч.л. смеси перцев (зелёны...
›
Home
View web version